Energetik vendégház

– a legnevezetesebb kelet Szlovákiai Plejsy Sí központban levő Korompán (Korompa – szlovák nevén Krompachy) a 4* központ területe 470 – 912 m közötti tengerszint feletti magasságban van. A Energetik vendégház hegyoldali elhelyezése a sípályán, 800 m-es tengerszint feletti magasságban, feledhetetlen síelést biztosít. A sípályákat szükség esetén teljes hosszukban hóágyúzzák. Rendezettek, ami kitűnő korülményeket biztosít a síeléshez az egész szeszon folyamán. A havas hegy kilátás felvidítja szemet és lelket egyaránt.

A gyönyörű Szepességy vidék elvarázsolja, nemcsak a téli hónapokban. Különböző színek és illatok teli nyári vagy őszi hónapokban is lehetőséget nyújt a széles sport és relax kiélés, turizmus, kerékpáros turizmus, gomba szedés és számtalan mennyiségű fakultatív kirándulás a környéken levő közeli városokba – Szepesi vár (szlovákul Spišský hrad), Spezeshely (szlovákul Spišská kapitula), Lőcse (szlovákul Levoča).

A Energetik vendégház két emeletes, 2, 3 és 5-ágyas szobákkal rendelkezik. Teljes kapacitása 28 fekvőhely. A földszintem étterem található kandallóval és bárral. Szép napos idó folyamán értékelni fogják a külső teraszt napernyókkel, újjonépitett fedett kinti ulést tűzhelyjel és fa finn káddal. Gondolünk a gyermekekre is, amelyeket nyári idópontban gyerek medence, trambulin és kis álatkert várja.

Szállás

1. Emelet

Apartman – 4 fő

      – franciaággyal a hátsó szobába  

      – szétnyitható kanapé az első szobában (kanapé teljes értékű                franciaággyá alakítható) 

      – zuhanyzós fürdőszobával és WC-vel rendelkező 

2-ágyas szoba – saját zuhanyzó fülke 

3-ágyas szoba – kozös szociális helységekkel  

5-ágyas szoba – kozös szociális helységekkel

2. Emelet

3-ágyas szoba – kozös szociális helységekkel 

5-ágyas szoba – kozös szociális helységekkel

6-ágyas szoba – kozös szociális helységekkel

Étkezés

Éttermunk kellemes környzetet biztosít a látogatóknak. 

– Rendelkezésre áll a szállodavendégeink számára, valamint a               többi vendégek számára is 

– Étkezési lehetőség a vendégeink számára: félpanzió, vagy teljes         ellátás 

– A panzió lakóit svédasztalos reggeli kényeszteti

– Ebédet és vacsorát a vendég szabadon választhat az étlap                  kínálata szerint

– A bár széles választékot nyújt a vendégeinknek: alkoholos és              alkoholmentes italok, forró italok (kávé, tea, forró csoki)